Menestynyt nuori salolainen: Sebastian Westberg

4.4.2018

Westberg on vuonna 1992 syntynyt ja Särkisalosta kotoisin oleva FMX eli Freestyle Motocross -ammattilainen.

Westberg on toiminut ammattilaisena viiden vuoden ajan ja tehnyt ajoesityksiä ympäri maailmaa nostaen suomalaista extreme- ja moottoriurheilua kartalle. Westberg on rankattu 12 maailman parhaan joukkoon lajissaan ja hänen tavoitteensa kuluvana on päästä ajamaan lajin MM-osakilpailuita. Suomessa Westberg on ainoa FMX-ammattilainen mutta Euroopassa laji on hyvin suosittu.

Moottoriurheilun lisäksi Westberg on aina pitänyt koulutusta tärkeänä. Hän on käynyt lukion ja talonrakennuksen perustutkinnon, jonka jälkeen hän valmistui ammattikorkeakoulusta rakennusmestariksi. Westberg on toiminut Sebfmx Events Oy:n yrittäjänä ja toimitusjohtajana vuodesta 2012 alkaen.

Westberg on nähty myös televisiossa mm. MTV3:n Posse-ohjelmassa ja uutisten loppukevennyksessä, Sportmagasinetissa ja tammikuun aikana hänestä nähdään YLE:llä lyhyt dokumentti.

Lisää Westbergistä voit lukea Salon Seudun Sanomien artikkelista http://www.sss.fi/2018/04/sebastian-westberg-kokee-olevansa-etuoikeutettu-vaarallisessa-ammatissaan/